Ingezonden persbericht


DRUK UITGAANSWEEKEND IN PODIUM

Hardenberg-, Ken je Duitsland's grootste popsensatie: 'WIR SIND HELDEN'? De band speelt donderdag (27-09) aanstaande in de Podiumzaal van Poppodium Hardenberg vanaf 20.30 uur. Het is een nieuwe band, in Duitsland heel groot en in Nederland begint het te komen. De band stond te schitteren op Pinkpop en zijn nieuw in Podium. Paradiso Amsterdam is uitverkocht, alleen in Podium kun je er nog bij zijn.

In ons muziekcafé de Troubadour aanstaand weekend nieuwe feesten. Vrijdag en zaterdag aanstaande combineren we twee van de beste feesten in De Troubadour tot één party in twee delen. 'BOOGIE ON THE BEACH' met non stop het allerbeste uit onze Boogienights (70's & 80's) in de sfeer van een verpletterende beachparty. Naast de mooiste decors en de allerbeste hits vrijdagavond ook nog eens een gratis Boogiehapjesbuffet. Jij komt toch ook?
De progressieve metalband KAMELOT staat dit jaat op Fields of Rock en zaterdag (29-09) in Podium met werk van hun nieuwe album 'Ghost Opera'. Ze zijn in Nederland en doen slechts twee shows, één ervan in Podium! Nergens ter wereld is Kamelot zo populair als in Nederland. De twee concerten die het Floridiaanse vijftal in maart speelde waren ook in een vloek en een zucht uitverkocht. Op 'Fields of Rock' gaat Kamelot dus op veler verzoek in de herhaling. Met een gloednieuw album op zak, want 'Ghost Opera'. In Podium.

Podium organiseert zaterdag 29-09 een unieke en zeer luisterbare party. 'Rock Classix'. De zaal zal rock uitstralen, je gaat rock ruiken en proeven en onze dj's halen alles uit de kast dat met rockclassix te maken heeft. De grootste Rockklassiekers in één lang audiovisueel spektakel. Wat te denken van: Deep Purple, Status Quo, Rainbow, Mothers Finest, Uriah Heep, Metallica, Guns 'n Roses, Queen, Bryan Adams, Boston, Rolling Stones, Genesis, Police, Van Halen, Whitesnake en alle rockbands die jij graag wilt horen. Vanaf 03.00 uur is het tijd voor onze 'Ultimate Podium Partymix' waarin ons dj-team de allerbeste mix Top40, Urban, Dance- & Partymusic laat horen. En dat doen ze tot het buiten weer licht gaat worden.

Einde Persbericht