Wereld Natuur Fonds Nederland

WNF start samenwerking met Albert Heijn voor duurzame visserij

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) maakt zondag 30 september de start bekend van een samenwerking met een grote supermarktketen. Het gaat om Albert Heijn. Partijen willen gezamenlijk duurzame visserij bevorderen. De ondertekening heeft plaats in Amsterdam op het plein bij de Stopera, waar ook de openluchttentoonstelling Planet Ocean plaatsheeft en waar tevens het WNF zijn campagne 'Kies voor een levende zee'start. Directievoorzitter Dick Boer van Albert Heijn zal bij de ondertekening aanwezig zijn en is beschikbaar voor interviews. Het programma ziet er als volgt:

12.45 uur Ontvangst pers en genodigden
13.00 uur Start campagne 'Kies voor een levende zee' door Johan van de Gronden, algemeen directeur Wereld Natuur Fonds 13.05 uur Overhandiging nieuwe VISwijzer aan minister Gerda Verburg (LNV) 13.15 uur Overhandiging nieuwe VISwijzer aan Robert Kranenborg, chefkok van restaurant Le Cirque in Scheveningen, en Peter van de Laar, voorzitter van het Verbond Nederlandse Visdetailhandel.

Samenwerking WNF en Albert Heijn:
13.20 uur Ondertekening samenwerking voor duurzame visserij 13.30 uur Afsluiting met hapje en drankje, tevens rondleiding Planet Ocean en gelegenheid voor interviews met de minister, vertegenwoordigers WNF, supermarktketen en overige gasten. 14.30 uur Einde

////////////////////



Wereld Natuur Fonds Nederland