Ingezonden persbericht


(pic)

PERSBERICHT

"Tag der Regionen" 30 september 2007
Grenzeloos genieten!

Op 30 september a.s. kunt u grenzeloos genieten tijdens de "Tag der Regionen". De "Tag der Regionen" is een jaarlijks terugkerende activiteit in Duitsland en voor het eerst nemen in het kader van het project Grenzeloos Vermarkten! Nederlandse ondernemers deel aan deze dag.

Tijdens de "Tag der Regionen" kunnen mensen letterlijk en figuurlijk de smaak van het platteland proeven en beleven. Fietsend vanaf Kevelaer (startpunt het Raadhuis) en vanaf Geldern (vertrekpunt de marktplaats) kunt u genieten van het gevarieerde natuurlijke landschap. Zelf ervaren dat het gebied Maasduinen en de omgeving van Stad Kevelaer veel moois en lekkers te bieden heeft.

Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom op het bedrijf van de familie Seuren, Emmastraat 7 te Wellerlooi en het op loopafstand of per huifkar bereikbare bedrijf aan de Duitse kant van de grens, van de familie Van Ditzhuysen te Twisteden/Kevelaer. Op beide bedrijven treft u een groot aanbod van eerlijke en ambachtelijke regionale producten van zowel Nederlandse als Duitse bodem. U kunt diverse producten proeven zoals een stukje rozenvlaai, verse aardbeien, diverse likeuren, honing en gegrilde worst. Voor de kinderen is er van alles te beleven, ponyrijden, springkussen en nog veel meer!


Deelname aan de "Tag der Regionen" is een van de activiteiten van het project Grenzeloos Vermarkten! In dit project werken boeren uit Nederland en Duitsland samen om het marktgericht ondernemen in het Euregiogebied Rijn-Waal te versterken en zo een economisch gezond en aantrekkelijk platteland te behouden.



Ingezonden persbericht