Nina Konstanti showt nieuwe collectie tijdens de Ghanasi FashionParty


AMSTERDAM, 20070925 -- De Almeerse Kunstenares en Haute Couture ontwerpster Nina Konstanti is zondag 30 september één van de publiektrekkers tijdens de Gahanasi Fashionparty op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze modeshow wordt georganiseerd vauit de stichting Ganashi door Georgina Kwakye (o.a. bekend als actrice in GTST en TMF VJ) ten behoeve van de bouw van een ziekenhuis in Ghana waar haar vader hartchirurg is. Naast Nina Konstanti zullen ook ontwerpen van Just M (Ghanese kleding en tassen) en de winkel HIP van (ex Big Brother) Tara Elders geshowd worden.

Nina Konstanti zal een selectie showen van haar gloednieuwe collectie geheel handgemaakte creaties van pure zijde met opvallende kleuren en prints. Nina's ontwerpen kenmerken zich door een rijke en vrouwelijke uitstraling. De huidige collectie heet Night Chique en richt zich op het (jonge) uitgaanspubliek. Een aantal bekende Nederlanderse sterren w.o. Liesbeth Kamerling (GTST, "Wie is de Mol"), Miryanna van Reeden (Julia's Tango, Westenwind, Het Glazenhuis) en
Terence Scheurs (Dood Eind, De Band) zullen de ontwerpen van Nina Konstanti op de Catwalk Showen.

Nina Konstanti maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteitstoffen en natuurzijde en accessoires zoals echte Swarovski kristallen. Nina zegt zelf over haar ontwerpen " Ik wil dat iedere vrouw die kleding van mij draagt zich als een prinses voelt". Over het meedoen aan de Ghanasi fashionParty zegt zij: " Ik beschouw het als een grote eer om door Georgina gevraagd te zijn om hier aan mijn bijdrage te mogen leveren!"

De Stichting Ganashi

De Stichting Ganashi is in 2005 opgericht door Georgina Kwakye en houd zich bezig met projecten op het gebied van educatie en gezondheidszorg. De opbrengst van de Ganashi FashionParty zal o.m. gaan naar het Ganashi Scholarship project. Dit project richt zich op, arme, talentvolle kinderen en geeft hun de kans een studie te volgen zodat zij zich verder kunnen ontplooien en zich voor de gemeenschap kunnen inzetten. Georgina en haar vader zijn in augustus op de Ghanese televisie geweest en hebben in Ghana veel waardering voor hun werk gekregen.

Programma:

15:00 Ontvangst in de Westerunie (Bij Westergasterras)
16:00 - 17:00 Fashionshow
17:00- 20:00 DJ's (Lisa K (Liesbeth Kamerling), Arne (Cinema Royale) en Merky





Le Pigeonnier b.v.