Gemeente Heemstede



Zondag 30 september: Burgemeester te gast bij Branding Radio

nieuwsbericht, 27 september 2007

---

Zondag 30 september is burgemeester Marianne Heeremans te gast bij het radioprogramma "Op bezoek bij ..." van Branding Radio.

Marianne Heeremans is sinds april 2007 burgemeester van Heemstede. Hiervoor was zij werkzaam als gemeentesecretaris/algemeen directeur in Utrecht. In de jaren daarvoor was zij ondermeer algemeen directeur FNV Vakcentrale en werkzaam in diverse functies in het hoger beroepsonderwijs. Van 1995 tot 1999 was zij vice-voorzitter van de PvdA fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Marianne Heeremans was en is lid van een keur van landelijke commissies en adviesraden binnen een breed spectrum.

Het programma Op bezoek bij... wordt wekelijks bij Branding Radio uitgezonden op zondagmiddag tussen 13.00-14.00 uur. Gasten worden thuis in hun eigen vertrouwde omgeving geïnterviewd. Het programma word gevuld met muziek die bij de gast past.

Samenstelling en presentatie van deze uitzending is in handen van Henny van Haasteren.

U kunt Branding Radio beluisteren via de kabel op 98.0. Via Fm. 106.2 en via de website www.brandingrtv.nl via de button "beluister ons live".


---