Persberichten Utrecht stad, 10.45 uur

Utrecht, 30-09-2007

Spel loopt uit de hand

UTRECHT- Op zaterdagmiddag liep een spel uit de hand. Omstreeks 18.50 uur was een groepje bekenden aan het dollen met elkaar op de Groeneweg. Ze bespoten elkaar met slagroom. Kennelijk was een 15-jarige jongen uit Utrecht het op een gegeven moment zat en stak hij een 16-jarig meisje uit Utrecht met een mes net boven haar bil. In het ziekenhuis werd de wond gehecht. De jongen werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Alcoholcontrole

UTRECHT- Op zaterdagavond werd een alcoholcontrole gehouden op de Pompelaan en de Albert Schweitzerdreef. In totaal werden een kleine 900 blaastesten afgenomen en hadden 14 automobilisten te veel gedronken. De hoogste waarde bedroeg 655 ug/l.

Duitsers in gestolen auto aangetroffen

DE MEERN- Op zaterdagochtend werden twee duitse autodieven aangehouden. Omstreeks 00.30 uur zagen agenten een auto staan met een duits kenteken op een parkeerplaats aan de Meerndijk. De inzittenden in de auto lagen te slapen. Bij controle van het kenteken bleek de Audi als gestolen te boek te staan. De inzittenden, 23 en 24 jaar uit Duitsland, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanrijding met slok op

UTRECHT- Op zaterdagochtend ontstond een aanrijding tussen een auto en een taxi. Omstreeks 00.10 uur ontstond op de Nobelstraat de aanrijding veroorzaakt door een 22-jarige man uit Arnhem. Na de aanrijding, waarbij geen letsel ontstond, ging zijn vriendin snel achter het stuur zitten. Hier trapte de agenten niet in en de man biechtte op zelf te hebben gereden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren, 690 ug/l, en had geen rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Tasjesroof

UTRECHT- Op vrijdagavond werd een tasje gestolen maar kon het slachtoffer de tas toch weer te pakken krijgen. Omstreeks 19.30 uur werd het tasje gestolen van een vrouw (geg.onb) op de Van Heuven Goedhartlaan. De vrouw achtervolgde de dief en deze kwam ten val en moest het tasje loslaten. De dief wist te ontkomen maar de tas was terug.

Vechtpartij

UTRECHT- Op zondagochtend werden twee mannen aangehouden na een vechtpartij. Omstreeks 02.40 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden op de Lange Elisabethstraat. Agenten gingen ter plaatse en een 25-jarige man uit Hoenderloo werd aangetroffen. Bij de vechtpartij was hij gewond geraakt en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Twee mannen, 32 jaar uit Utrecht, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het is onbekend waarom de vechtpartij ontstond.

Bestolen

UTRECHT- Op vrijdagavond werden twee jongens bestolen. Omstreeks 23.40 uur fietsten twee jongens van 17-jaar uit Maarssen over de Amsterdamsestraatweg. Ter hoogte van een autobedrijf sprongen drie mannen voor hun fietsten en moesten de twee slachtoffers onder bedreiging van een wapen hun pinpassen afgeven. Op de Adriaan Mennickkwartier vond soortgelijke beroving plaats bij een 33-jarige man uit Utrecht.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Utrecht noord, 0900-8844.

Laatst gewijzigd 30-09-2007 10:51 | © Politie Utrecht