Persberichten Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht, 30-09-2007

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de nacht van vrijdag op zaterdag is een man aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Omstreeks 01.35 uur zagen agenten dat een aantal jongeren een personeneauto aanduwden. Eén man sprong in het voertuig en reed weg. De 20-jarige bestuurder uit Bunschoten werd gecontroleerd op de Oude Schans. Hij bleek te hebben gedronken en blies 730 ug/l. De man kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs is ingenomen.

Vechtpartij

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Zondagochtend is een jongen aangehouden omdat hij was betrokken bij een vechtpartij. Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie de melding dat een vechtpartij gaande was op de Hoekstraat en daarna op de Nieuwe Schans. Verschillende jongeren waren met elkaar op de vuist gegaan. De reden van de vechtpartij is onbekend. Nadat de politie ter plaatse was gekomen keerde de rust terug. Een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg wilde niet luisteren en is daarom aangehouden.

Hennepplantage ontdekt

SOEST Op vrijdagavond omstreeks 21.00 uur trof de politie een hennepplantage aan in een pand aan de Koningsweg. De politie werd door een energiemaatschappij verzocht naar het pand te komen. Een peroneelslid van de energiemaatschappij vermoedde tijdens zijn werk bij een pand aan de Koningsweg de aanwezigheid van een hennepplantage. Uiteindelijk werd op de bovenverdieping van het pand, die werd onderverhuurd, twee zakken met henneptoppen aangetroffen. De apparatuur is vernietigd en de kwekerij ontmanteld.

Slachtoffer door vechtpartij

BAARN In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Frans Halslaan. Ter plaatse trof de polite een 23-jarige Poolse man aan met een forse verwonding aan zijn arm. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. In het portiek waar de man is gevonden lag veel bloed en waren ruiten vernield. Daarna heeft de politie op de Tolweg en de Frans Halslaan in totaal twaalf Polen aangehouden in de leeftijd van 21 tot 44 jaar. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laatst gewijzigd 30-09-2007 10:47 | © Politie Utrecht