Persberichten Rijn&Venen, 11.00 uur

Utrecht, 30-09-2007

Scootercontrole

MAARSSEN- Op Vrijdag werd van 15.00 uur tot 20.30 uur een scootercontrole gehouden op het Bisonspoor en de Maarssenbroeksedijk.

In totaal werden 25 scooters gecontroleerd en hier werden 17 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het rijden zonder helm en rijden met te hoge snelheid.

Lastige jongen

MAARSSEN- Op vrijdagavond werd een lastig meisje aangehouden. Omstreeks 22.25 uur hield de politie toezicht op Kamelenspoor. Een 15-jarige meisje uit Maarssen vond het nodig de agenten te beledigen en werd aangehouden. Zij verzette zich behoorlijk tegen haar aanhouding en bleef de agenten bedreigen. Op het bureau gaf zij aan spijt te hebben van haar onbehoorlijke gedrag. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Scooterrijder gewond

MAARSSEN- Op vrijdagavond raakte een scooterrijder gewond bij een aanrijding. Omstreeks 19.15 uur reed een 21-jarige man op de Straatweg op zijn scooter. Ter hoogte verbindingsweg kwam hij in aanrijding met een 20-jarige automobiliste uit Maarssen. De man kwam op de voorruit van de auto terecht en werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

ABCOUDE- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 01.50 uur werd de 37-jarige man uit Abcoude gecontroleerd op de Broekzijdselaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 585 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bekeuring voor vernieler

MAARSSEN- Op zondagochtend kreeg een jongen een bekeuring voor baldadigheid. Omstreeks 03.00 uur werd door cameratoezicht gezien dat een 19-jarige man uit Maarssen een paal uit de grond pakte aan de Kaatsbaan en hier tegen een prullenbak aansloeg. De man kreeg een bekeuring voor baldadigheid en openbare dronkenschap.

Laatst gewijzigd 30-09-2007 11:09 | © Politie Utrecht