Politie Gelderland-Zuid

Aanhoudingen na uitgaan

Groesbeek, 30-09-2007 o In Groesbeek zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden die daar aan het stappen waren.

Een 24-jarige vrouw uit Groesbeek en een 20-jarige man uit Nijmegen werden bij een uitgaangsgelegenheid aangehouden voor het bezit van softdrugs. De man was onwel geworden en de eigenaar van de uitgaangsgelegenheid had het vermoeden dat de verdachten drugs bij zich hadden. Bij fouillering door agenten werden twee flesjes GHB in beslaggenomen. De 20-jarige moest vóór insluiting op het politiebureau door de ambulancedienst worden gecontroleerd omdat hij helemaal out was door de GHB. Beide verdachten zijn nog ingesloten voor verhoor.

Rond 05.30 uur werd de politie gebeld dat er vernielingen aan tuinen werden aangericht in de Lijsterbesstraat. Op de Goudenregenstraat werd een dronken 19-jarige man uit Haalderen aangehouden. Hij dacht dat hij bij een vriend was aangekomen, maar stond bij wildvreemden in de tuin. Hij wordt nog verhoord over zijn betrokkenheid bij de vernielingen.

(11)