Politie Gelderland-Zuid





Drank maakt meer kapot...


Nijmegen, 30-09-2007 * Zaterdagavond is een 33-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor vernieling van een raam van een (rijdende) stadsbus. Een 28-jarige man uit Tegelen werd 's nachts aangehouden voor het vernielen van een autospiegel. Bij beide vernielingen was er alcohol in het spel.


Ruit ingeslagen


In een volle stadsbus kreeg een 33-jarige dronken Nijmegenaar een woordenwisseling met een andere passagier. Terwijl de bus over de Neerbosschebrug reed, pakte hij daarop de noodhamer en sloeg een ruit van de bus in. De busschauffer stopte direct de bus en alarmeerde de politie. Ter plaatse konden agenten de verdachte aanhouden. Hij verklaarde veel te hebben gedronken. De busmaatschappij heeft aangifte gedaan van vernieling.


Autospiegel kapot


Terwijl politieagenten een aanrijding op de Wijchenseweg aan het afhandelen waren, werden zij aangesproken door getuigen die hadden gezien dat een man een autospiegel had vernield. Op een parkeerterrein kon de verdachte, een 28-jarige man uit Tegelen, worden aangehouden bij een beschadigde auto. Hij verklaarde op het politiebureau dat hij heel veel had gedronken.