Ingezonden persbericht

LAATSTE GP-2 RACE VAN DIT SEIZOEN
Elfde plaats voor Ho-Pin Tung

Race 2 van dit weekend, de laatste van dit seizoen, in zijn eerste seizoen in de GP-2 klasse bracht Ho-Pin Tung een elfde plaats. Het was het maximaal haalbare in een weinig enerverende race. De jonge Chinees startte vanaf een 12e plek en hij reed rondetijden die vergelijkbaar waren met de toptijden. Hij hield grote namen als Di Grassi, Zuber en Senna bekwaam achter zich.

In de eerste race, op zaterdag, verloor Ho-Pin Tung een mooie en zekere vijfde plaats door een slecht uitgevoerde bandenwissel, die hem ver terugwierp. 'Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van mijn eerste seizoen in de GP2 ,' zegt Ho-Pin. 'Vaak had er meer in gezeten. Het was moeilijk om de auto in de kwalificatie op snelheid te krijgen, terwijl het in de race meestal wel goed ging,' aldus Ho-Pin, direct na de wedstrijd.

Ho-Pin vertrekt dinsdag al weer naar Shanghai, voor een demonstratieoptreden in een BMW-Sauber Formule 1-auto. 'Naast het circuit,' zegt Ho-Pin,' maar ik kijk uit naar het moment dat ik op de Formule 1 startgrid sta.'

Valencia, 30 September 2007

----------
Noot voor de redactie,