Ingezonden persbericht

Expositie Elsbeth Vermeer van 22 september tot 30 november 2007:

Expositie in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep! Ditmaal exposeert kunstenares Elsbeth Vermeer, nu woonachtig in Sint Hubert, haar kleurrijke schilderijen voor u! Hieronder een stukje biografie over deze kunstenares.

Elsbeth Vermeer-Roest is geboren in 1959 te Nijkerk. Van daaruit heeft ze op verschillende plekken binnen Nederland gewoond. In Nijmegen zocht ze naar een vrijere manier van werken; nl. het geven van schilderlessen aan volwassenen, het werken in opdracht en het vrij schilderen. Deze werkzaamheden verricht ze nog steeds met veel plezier, maar nu vanuit St.Hubert.

Haar schilderijen gaan over 'mens en dier', apart of gecombineerd. Doel is vooral het weergeven van karakters in een sterk expressief kleurgebruik. Er ontstaat zo een herbeleving, maar nu van een nieuwe werkelijkheid! Momenteel werkt ze vooral aan portretten met het thema "Toekomstvrouw".

Dus een expositie die u als kunstliefhebber zeker niet mag missen! De expositie is dagelijks te bezoeken van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagavond hebben wij tevens een avondopenstelling tussen 18.00 uur en 21.00 uur. De expositie van Elsbeth Vermeer in de Woonkamergalerie aan de Burg Gilissenweg 57 te Gennep loopt van 22 september tot 30 november 2007. Meer informatie over deze expositie en over onze andere evenementen vindt u op onze website www.kunsthandelgennep.nl of u belt even naar 0485-519589.

---- --