Ingezonden persbericht


Veel aandrijftechniek op vakbeurs Elektrotechniek 2007 Publicatiedatum: 11-04-2007

Aandrijftechniek is met een eigen Boulevard ruimschoots vertegenwoordigd op de vakbeurs Elektrotechniek die van 1 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. De Aandrijftechniek Boulevard telt ruim veertig grote exposanten, waarvan er 37 zich ook manifesteren op de vakbeurs Aandrijftechniek. Tot de exposanten behoren Siemens Nederland, Sigma Control, Pilz Nederland en Turck BV.

Projectmanager Irene Moon van VNU Exhibitions: "Uit onderzoek weten we een kwart van de bezoekers van de beurs Aandrijftechniek ook naar Elektrotechniek gaat. Er is sprake van een overlap in interesses. Dit willen we honoreren. Daarnaast is er een groep exposanten die zowel op Aandrijftechniek als Elektrotechniek staat. Met de Aandrijftechniek Boulevard kunnen zij zich maximaal profileren. Kortom, er is alle reden om uitgebreid aandacht te besteden aan het specialisme electrische aandrijftechniek. Daar komt bij dat er sprake is van een natuurlijke verwantschap tussen elektrotechniek enerzijds en aandrijven & besturen anderzijds."

De Aandrijftechniek Boulevard komt in hal 10. Hierdoor zijn alle marktleiders van Aandrijftechniek de eerste week van oktober in de Jaarbeurs in Utrecht prominent aanwezig. De vakbeurs Elektrotechniek is nagenoeg 'uitverkocht'. In totaal telt de beurs 400 exposanten, met dit jaar - naast aandrijftechniek - bijzondere aandacht voor domotica, netwerken via IP, ICT binnen elektrotechniek en energiebesparing.

Zij staan op de Aandrijftechniek Boulevard:

AE Sensors B.V.
Balluff B.V.
Beckhoff Nederland (I.A.L)
Control Components B.V.
Control Techniques B.V.
Duranmatic B.V.
E.D. & A. N.V.
Eekels Elektrotechniek BV
Ehrbecker Schiefelbusch B.V.
Elcee Holland B.V.
Emotron B.V.
Festo
Feteris Components B.V.
Harting B.V.
Hatenboer Elektro B.V.
Hiflex
HPR Techniek B.V.
IFM Electronic B.V.
Igus Nederland
Isolectra B.V.
2 Marktechnical B.V.
National Instruments Nederland BV
NHU (Nederlandse Handelsuitgaven)
Nieaf-Smitt B.V.
Pepperl + Fuchs B.V.
Pilz Nederland
Pro-Face Benelux
Rotero Holland B.V.
Sen-tecH Sensor Technology B.V.
Siemens Nederland N.V.
Sigma Control B.V.
Turck B.V.
Uitgeverij Nassau B.V.
UNIS Group
Vacon Benelux B.V.
Vector Aandrijftechniek B.V.
VIFA Elektrotechniek B.V.
WAGO Nederland

.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (