Gemeente Bussum

Wijzer opent op 1 oktober!
Silhouet-website2.jpg

Op 1 oktober aanstaande opent Wijzer haar deuren. Op de Landstraat 80 in Bussum kunnen inwoners vanaf dat moment terecht met al hun vragen over wonen, welzijn en zorg.

Of het nu gaat om de aanvraag van een rollator, om opvoedvragen of om een woningaanpassing: bij Wijzer kunt u het allemaal regelen. Voor wie?

Wijzer is er voor alle inwoners van Bussum, Naarden en Muiden. Of u jong bent of oud, gezond of kwakkelend, Wijzer is voor iedereen. Week van Wijzer

Kom kennismaken met Wijzer in de `Week van Wijzer' van 1 tot en met 5 oktober. De deuren van Wijzer staan dan de hele dag open. Loop gewoon eens binnen voor een kopje koffie en een gesprek of doe mee aan één van de vele activiteiten. Er zit vast iets voor u bij: rolstoeldansen, open eettafel, djembéles voor jongeren, een toneelvoorstelling. Kijk vanaf 24 september voor het volledige programma op www.wijzerwijzer.nl of haal de folder bij uw gemeente en vele andere adressen in uw omgeving, zoals scholen, wijkcentra en verzorgingstehuizen. Wijzer staat voor u open

Wijzer vindt u op de Landstraat 80 in Bussum en is, buiten de `Week van Wijzer', geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 13.00 en op woensdag ook van 13.30 tot 19.00 uur. U kunt tijdens de openingsuren ook bellen voor informatie, advies en ondersteuning, op telefoonnummer (035) 692 85 30. Uw vraag mailen kan ook via info@wijzerwijzer.nl of via de website.