Gemeente Lansingerland


Werk aan Oudelandselaan in Westpolder

Afsluitingen door werk aan Oudelandselaan in Westpolder Tussen 1 oktober en 2 november geen doorgaand verkeer mogelijk. De Oudelandselaan wordt van 1 oktober tot in december 2007 definitief afgebouwd. Het gaat om het gedeelte tussen de Klapwijkseweg en de N471. Van 1 oktober t/m 2 november is de weg afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Van 5 november tot in december wordt een van de twee rijbanen regelmatig afgesloten. Er wordt dan gewerkt met stoplichten, zodat het verkeer wel van de Oudelandselaan gebruik kan maken. Van 1 oktober t/m 2 november: afgesloten voor alle verkeer In deze vijf weken wordt het gedeelte vanaf de rotonde Klapwijkseweg t/m de kruising met de Leeweg helemaal opgeknapt en voorzien van fiets- en voetpaden. De Oudelandselaan is dan volledig afgesloten voor het verkeer.
Autoverkeer van en naar de Gouden Griffelbuurt, Bolwerk-Oost en de Industrie- en Veilingweg wordt omgeleid via de pas geopende N471. De omleiding is met borden aangegeven.
Fietsers en voetgangers van en naar Westpolder worden omgeleid via de Leeweg en het tunneltje onder de Klapwijkseweg. Fietsers en voetgangers vanaf de Leeweg kunnen wel de Oudelandselaan oversteken, autoverkeer vanaf de Leeweg kan de Oudelandselaan daarentegen niet oprijden.
De bus rijdt een aangepaste route, de haltes in Westpolder vervallen. Kijk voor meer informatie op www.connexxion.nl

Van 5 november t/m december 2007: doorgaand verkeer wel mogelijk Op diverse plaatsen langs de Oudelandselaan wordt gewerkt. Het gaat om het:
aanleggen van fiets- en voetpaden;
aanleggen van een bushalte bij de Stationssingel; repareren van diverse bochten die zijn stuk gereden; maken van een inrit bij de Gouden Uilbuurt.

Indien nodig wordt tijdelijk een rijbaan afgesloten. Het verkeer wordt dan geregeld met stoplichten, zodat bestemmingsverkeer via de Oudelandselaan mogelijk is. Doorgaand verkeer raden we aan de route via de N471 te nemen.

Bebording
De werkzaamheden aan de Oudelandselaan en de stremmingen die dit met zich meebrengt, worden aangekondigd via borden langs de weg. Zo zijn de weggebruikers tijdig op de hoogte en kan men zo nodig een alternatieve route kiezen.

Planning
De planning is onder voorbehoud en afhankelijk van weersinvloeden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hilda Jeninga, communicatie Vinex-projecten gemeente Lansingerland, via tel. (010) 800 42 27 of Hilda.jeninga@lansingerland.nl