TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 26-09-2007

Televisie
FLIKKEN MAASTRICHT
Uitzending maandag 1 oktober
Nederland 1 - 22.05 uur

Burgemeester gerd leers speelt zichzelf in flikken maastricht

In de vierde aflevering van FLIKKEN MAASTRICHT is een speciale gastrol weggelegd voor burgemeester Gerd Leers van Maastricht. Hij speelt de rol van... burgemeester Gerd Leers.

Aflevering 5: Alcohol maakt meer stuk
Wolfs heeft het moeilijk in Maastricht. Zijn dochter wil hem niet kennen en met zijn nieuwe collega Eva van Dongen is het ook nog niet helemaal koek en ei. Als Wolfs in de kroeg twee mannen tegenkomt met dezelfde problemen lijkt het leven weer even gezellig. De klap is des te groter als hij naar huis gaat en de twee mannen weer tegenkomt, bij een uitgebrand autowrak die tegen een boom is aangereden. De een is dood en de ander zwaargewond. Marion geeft de zaak over aan Wolfs en dan heeft hij opeens nog meer problemen dan voorheen. Privé en zakelijk gaan door elkaar heen lopen en voordat hij de zaak heeft opgelost, moet hij van Flamand zijn wapen en ID inleveren. Wegens het achterhouden van bewijs! Zijn leven is nu één grote puinhoop. Gaat dit goed aflopen voor hem?

De carrière van Romeo gaat als een speer. Hij is zo leergierig dat hij na zijn cursus Integriteit zelfs Burgemeester Leers op de bon slingert. De burgemeester kan er gelukkig om lachen en geeft Romeo een bijzondere beloning.

Vaste cast:
Victor Reinier: Floris Wolfs
Angela Schijf: Eva van Dongen
Oda Spelbos: Marion Dreesen
Sergio Romero IJssel: Romeo Sanders
Will van Kralingen: Ellis Flamand
Maud Dolsma: Fleur Wolfs

Gastrollen:
Hans Thissen: Peter Kootwijk
Hein van der Heijden: Arnold Schouten
Thijs Feenstra: Theo Binder

Speciale gastrol voor:
Burgemeester Gerd Leers : burgemeester Gerd Leers