vbv De Graafschap

Voorverkoop de graafschap - nac breda

Op zaterdag 6 oktober a.s. speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen NAC Breda. De aftrap is om 19.30 uur.

De voorverkoop start op maandag 1 oktober a.s. vanaf 09.00 uur aan de receptie van Stadion De Vijverberg. Alleen De Graafschap (Seizoen) ClubCard-houders seizoen 2007/2008, die zich hebben geregistreerd voor de uitwedstrijden komen voor toegangskaarten in aanmerking.

Tevens kunnen supporters zich inschrijven voor de buscombi (géén verplichte buscombi). Supporters kunnen zich voorafgaande en na afloop van de wedstrijd van zondag tegen FC Twente inschrijven in het stewardhome. Daarnaast kan men zich maandag 1 oktober a.s. van 18.30 uur tot 19.00 uur voor de buscombi inschrijven. Ook dan kunnen supporters terecht in het stewardhome.

LET OP: Uitkaart-registratie is verplicht. Daarnaast zijn supporters verplicht De Graafschap Seizoen ClubCard te tonen tijdens de inschrijving en de aankoop van een toegangskaart bij de receptie van stadion De Vijverberg en op de wedstrijddag bij het betreden van de bus. Indien De Graafschap Seizoen ClubCard niet getoond kan worden, wordt er geen toegangskaart voor de wedstrijd verkocht, geen toegang verleend tot de bus en uiteraard geen toegang verleend tot de wedstrijd.


*********