Nieuw boek "Piet Boon Beach" bron van inspiratie

27/09/2007 15:25



Rabobank Nederland



Rabobank Private Banking doet klanten derde boek Piet Boon cadeau

Op 1 oktober 2007 komt het boek "Piet Boon Beach" uit. Het is het derde boek van Piet Boon (49), één van de bekendste en meest toonaangevende ontwerpers van Nederland. Kenmerkend voor het werk van Piet Boon is de grote voorliefde voor natuurlijke en klassieke materialen, die op een moderne manier gebruikt worden. Dit levert een strakke maar allerminst kille vormgeving op, waarbij met name de aandacht voor detail en afwerking opvallen. Voor dit nieuwe boek heeft Boon zich laten inspireren door het strand. Iedereen die voor 1 mei 2008 bij Rabobank Private Banking een hypotheekofferte aanvraagt, krijgt het boek cadeau.

Zowel Piet Boon als Rabobank hebben oog voor duurzaamheid. Boon: "De natuur is belangrijk voor mij. Dat zie je terug in mijn ontwerpen, waarbij ik veelal gebruik maak van duurzame materialen zoals hardsteen, FSC hout en beton. Ook de Rabobank streeft naar duurzaamheid en biedt haar klanten duurzame producten. Zo heeft de bank recentelijk de Rabo KlimaatHypotheek gelanceerd. Het voordeel van deze hypotheek is dat tegen gereduceerd tarief kan worden geleend voor duurzame investeringen in de eigen woning. Voor mij reden om met deze bank in zee te gaan en mijn nieuwste boek gratis aan te bieden aan haar klanten. Met dit boek wil ik mensen inspireren en helpen bij het realiseren van hun droomhuis."

Bovendien maakt iedereen die vóór 1 december 2007 een hypotheek afsluit bij Rabobank Private Banking kans op een SAM fauteuil, GIJS Loveseat of Hotkroon. Stuk voor stuk unieke ontwerpen van Piet Boon. De voorwaarden staan vanaf maandag 1 oktober live op www.rabobank.nl/pietboon.