Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (40-07)

28 september 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 1 t/m 6 oktober 2007

03-10: Wethouder Lewis onthult logo obs De Toermalijn 03-10: Burgemeester geeft interview

06-10: College van burgemeester en wethouders strijdt om College Koersbal Wisselbeker

Wethouder Lewis onthult logo obs De Toermalijn
Wethouder Marjolijne Lewis onthult woensdag 3 oktober om 08.45 uur het nieuwe logo en naambord voor obs De Toermalijn aan de Jagerskreek 65.

In januari is er een wedstrijd uitgeschreven onder ouders en leerlingen om een nieuwe naam te verzinnen voor de fuserende scholen obs De Rietgors en obs De Akkerwinde. Vanaf 3 oktober gaan deze scholen verder onder de naam De Toermalijn.

Burgemeester geeft interview
Burgemeester Salet geeft woensdag 3 oktober om 09.00 uur een interview aan drie leerlingen van De Oude Maas in het stadhuis. De leerlingen maken een buurtkrant over het project Integrale Gedragscampagne Jeugdoverlast. Voor deze buurtkrant interviewen zij de burgemeester en ook verantwoordelijk wethouder Mijnans. Het interview met wethouder Jan Willem Mijnans is op donderdag 27 september om 11:00 uur.
Vanuit het project is er samen met de school een actief programma samengesteld. Op dinsdag 25 en donderdag 27 oktober krijgen de leerlingen op school een workshop Wijkveiligheid en daarna gaan zij in de wijk De Hoek actief aan de slag met schoonmaken en klussen. Zelf hebben zij een brief bezorgd in de wijk met de aankondiging van de schoonmaakactie.

College van burgemeester en wethouders strijdt om College Koersbal Wisselbeker
Het college van burgemeester en wethouders strijdt zaterdag 6 oktober vanaf 08.15 uur om de college Wisselbeker bij het Koersbaltoernooi in MFC De Akkers. Het college opent met deze onderlinge wedstrijd het
7e koersbaltoernooi van Koersbalclub Spijkenisse.