Ingezonden persbericht


Persbericht

ROCKtober op Arrow Classic Rock

Den Haag, 29 september 2007

Traditiegetrouw is de maand oktober bij Arrow Classic Rock weer ROCKtober. Dit jaar voor het eerst op de kabel en via de FM..!

De eerste drie ROCKtober-weken staan in het teken van de beste Rock-albums, gekozen door de luisteraars. Er zijn drie top 100-albumlijsten, van de '70's, de '80's en van de '90's. ROCKtober trapt af met de Top 100-albums '70's. Op de eerste plaats staat Dark Side of the Moon van Pink Floyd en er staan maar liefst 9 albums van eigen bodem in.

10e editie ARROW ROCK 500!

ROCKtober wordt dit jaar afgesloten met THE ARROW ROCK 500! Geheel samengesteld door de 1.5 miljoen luisteraars van Arrow. Zal dit jaar Stairway to Heaven wederom op 1 staan? Hoeveel nummers hebben The Stones of Pink Floyd in deze 10e editie van de Lijst der Lijsten? Het wordt spannend.

Ook de avonden in ROCKtober bieden een speciaal programma-aanbod: de ARROW SYMFO Top 25 met Kees Baars, de ARROW BLUES Top 50 met Gerry Jungen en artist-specials van o.a.U2, Rolling Stones, Golden Earring en Led Zeppelin.

Tenslotte de uitverkiezing van The Ultimate Rockband: wie is de beste zanger, drummer, bassist en uiteraard de beste gitarist!

Alle informatie over ROCKtober: www.arrow.nl.

Arrow Classic Rock is de eerste en grootste (classic) rock zender van Nederland en is dagelijks te beluisteren op alle Nederlandse kabelnetten in FM-stereo en sinds 1 juli 2007 ook via de FM-ether. Arrow Classic Rock bereikt per maand meer dan 1,5 miljoen verschillende luisteraars.



Ingezonden persbericht