Persberichten Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 01-10-2007

Aangehouden voor heling

AMERSFOORT Op de Hogeweg is maandagmorgen 1 oktober om 02.50 uur een 20-jarige man uit Hoevelaken aangehouden voor heling van een snorfiets. Agenten zagen de man rijden en hij viel in eerste instantie op omdat hij geen achterlicht had branden. Na controle bleek ook dat hij geen bromfietscertificaat had, zich niet kon legitimeren en dat het bromfietskenteken als gestolen gesignaleerd stond. De man verklaarde dat hij zijn voertuig twee dagen geleden had aangeschaft. Het is voor onderzoek in beslag genomen.

Rijden zonder kenteken

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werd een man aangehouden om dat hij reed op een bromfiets zonder kenteken. Omstreeks 17.00 uur zagen agenten een 21-jarige man uit Amersfoort rijden op een bromfiets over de Van Galenstraat. De man reed zonder kenteken en kon zich niet legitimeren. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Fietsverlichting

AMERSFOORT- In de Geintunnel en de Meridiaantunnel werd op zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur een fietsverlichtingscontrole gehouden. In totaal kregen 17 fietsers een bekeuring omdat ze zonder verlichting reden.

Laatst gewijzigd 01-10-2007 10:28 | © Politie Utrecht