Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Overval met geld als buit

Putten, 01-10-2007 o Op 29 september vond rond 23.00 uur een overval plaats op een bedrijf aan de Tolweg in Putten. De vermoedelijk twee daders gingen er met een geldbedrag vandoor.

Twee mannen kwamen rond 23.00 uur het bedrijf binnen, ze droegen bivakmutsen. Ze eisten geld van een medewerker en bedreigden de medewerker met een wapen. Kennelijk ging de medewerker niet snel genoeg op hun eisen in, waarna één van de overvallers zelf een greep in de geldlade deed. Vervolgens gingen de twee er met een geldbedrag vandoor.

De politie was snel ter plaatse en heeft direct een onderzoek ingesteld. Ook een speurhond werd ingezet, maar de daders werden niet meer aangetroffen. Mogelijk zijn de daders in de omgeving van het bedrijf in een auto gestapt en weggereden. Wat betreft het signalement is op dit moment alleen bekend dat beiden een bivakmuts droegen en een driekwart lange jas.

De politie vraagt getuigen die rond die tijd in de omgeving van de Tolweg iets verdachts hebben gezien, zich te melden via 0900-8844.