Nieuwe pay-off woningcorporatie Vestia: de oude voldeed niet meer

01/10/2007 11:12



Stichting Vestia Groep



ROTTERDAM - Per 1 oktober verandert woningcorporatie Vestia haar pay-off. 'Vestia weet van wonen' wordt dan 'altijd in de buurt.' De nieuwe pay-off zal geleidelijk in de uitingen van Vestia worden toegepast.

Waarom een nieuwe pay-off?
Vernieuwing is nodig omdat de oude pay-off; 'Vestia weet van wonen' niet meer volstaat. Vestia houdt zich immers met meer bezig dan wonen alleen. Bekende projecten zijn woon-zorg-concepten en jongeren- en ouderen-huisvesting.

Betekenis nieuwe pay-off
De nieuwe pay-off 'altijd in de buurt' geeft de gewenste positionering van Vestia duidelijk weer. Het vertegenwoordigt een mentaliteit en is van betekenis voor alle doelgroepen. De nieuwe pay-off heeft daarnaast ook betrekking op klantgerichtheid, betrokkenheid en bijdrage aan leefbaarheid. Verder draagt Vestia hiermee haar lokale verankering uit: Vestia is als totaal bedrijf, met dertien (woon)bedrijven, groot maar klein georganiseerd. Hierdoor is zij altijd in de buurt, zowel fysiek als telefonisch.

Implementatie
De nieuwe pay-off wordt geleidelijk ingevoerd. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt op basis van vervanging. Vestia neemt tot 31 december 2008 de tijd om haar uitingen aan te passen of te vervangen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vestia.nl