Gemeente Zevenaar


Week 40: 1 okt. tot 8 okt. 2007

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen. Klik hier voor het volledige ophaalschema 2007.

Datum Plaats Inzamelaar
Zaterdag 6 okt. Giesbeek Show- en drumfanfare Red & Black Maandagavond 8 okt. Methen Scouting Andreas & Cunera Dinsdagavond 9 okt. Lentemorgen 1/Zonegge 7-14 Carnavalsvereniging Griethtreejers
Woensdag 10 okt.

Schaapsdrift, De Horst,

Bloemenkamp, 't Grieth,

flats Bergvrede
Schutterij Sint Andreas
Woensdagavond 10 okt. Heerenmaten Harmonie Sint Franciscus

EVENEMENTEN

Naar de evenementenpagina van de gemeente Zevenaar.

VERGADERINGEN RAADSCOMMISSIES

Agenda voor de openbare vergadering van de raadscommissie SAMENLEVING op DINSDAG 9 OKTOBER 2007 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur


1. Meerjarenprogrammabegroting 2008-2011

Agenda voor de openbare vergadering van de raadscommissie RUIMTE op WOENSDAG 10 OKTOBER 2007 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur


1. Meerjarenprogrammabegroting 2008-2011

De geplande vergadering van de raadscommissie Middelen van 11 oktober 2007 is komen te vervallen. De agendapunten voor deze vergadering (o.a. begroting) worden behandeld in de commissievergadering Middelen van 18 oktober a.s.

OMLEIDING FIETSVERKEER RINGBAAN ZUID

Van half september tot en met zaterdag 6 oktober wordt de rioolpersleiding bij spoorovergang Molenstraat verlengd en opnieuw aangesloten. Door deze werkzaamheden is het fietspad langs de Ringbaan Zuid tussen de Molenstraat en de Kerkstraat niet beschikbaar. Het fietsverkeer wordt vanaf de kruising Molenstraat en vanaf de kruising Kerkstraat omgeleid via de Molenstraat en de Stationsstraat.

Verkeersmaatregel Roodwilligenstraat

Aangezien deze maatregel ook van belang is voor Zevenaarse inwoners, volgt hieronder een bericht van de gemeente Duiven met informatie over deze verkeersmaatregel.
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven hebben besloten een verkeersbesluit te nemen dat het mogelijk maakt dat de Dienst Landelijk Gebied een landbouwsluis aanlegt in de Roodwilligenstraat, nabij de grens met Zevenaar. Deze sluis vloeit voort uit het landinrichtingsplan "Herinrichting Duiven Westervoort" en heeft tot doel het doorgaand autoverkeer via de Roodwilligenstraat tegen te gaan. Hierdoor wordt deze straat veiliger voor fietsers en ondervindt het landbouwverkeer minder hinder.

Ter inzage
Het verkeersbesluit ligt vanaf 6 september 2007 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Duiven. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de rechtbank te Arnhem.

FIETSEN KIJKEN BIJ POLITIEDISTRICT RIVIERENLAND

Elke 1e donderdag van de maand kunnen mensen op het politiebureau van Zevenaar komen kijken of de fiets die ze zijn kwijtgeraakt soms ergens in de Liemers is aangetroffen en mogelijk bij deze gevonden fietsen staat. De fietsen zijn afkomstig uit de gehele Liemers, te weten de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. De eerstkomende fietskijkavond is op DONDERDAG 4 oktober 2007 van 18:00 TOT 19:30 UUR. Het politiebureau is gevestigd aan de Zonegge 24-04 te Zevenaar .