Gemeente Valkenswaard

opslag materialen aan Stakenborgakker

Tijdelijke opslag materialen aan Stakenborgakker

De reconstructie van (gedeelten van) de Bakkerstraat en de Peperstraat is in volle gang. Door fasering van werk kunnen niet alle materialen op de werklocatie worden opgeslagen. Het gaat hier met name om grind dat dient als ondergrond voor de nieuwe bestrating van de Bakkerstraat en Peperstraat.

De aannemer mag van de gemeente dit materiaal tijdelijk opslaan op een terrein aan de Stakenborgakker (de bloemencorsolocatie van buurtschap Crescendo). Naar verwachting vindt de opslag van materialen plaats in de periode vanaf half oktober aanstaande tot aan de kerstvakantie.

Het voorgaande betekent dat er in deze periode wat bouwverkeer zal rijden vanuit de Bakkerstraat en de Peperstraat via Klappermanstraat, Parallelweg-West naar de Stakenborgakker. De gemeente vraagt om begrip van de aanwonenden voor eventuele overlast en probeert in elk geval de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Met eventuele vragen over het voorgaande kunt u terecht bij mevrouw A. de Vries van de afdeling Leefomgeving, team Realisatie. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083699.