Gemeente Valkenswaard

Haalmeeruitdeweg.nl voortaan ook via mobieltje

Aanmelden Haalmeeruitdeweg.nl voortaan ook via mobieltje

Vanaf vrijdag 28 september kan iedereen zich ook via de mobiele telefoon aanmelden voor de gratis waarschuwingsservice over alle wegwerkzaamheden in Zuidoost-Brabant. Door Wegwerk aan naar 3010 te sms'en krijgt iedereen een dag voor de start van wegwerkzaamheden rond 16.00 uur een waarschuwingssms'je.

Weggebruikers kunnen zich via de website Haalmeeruitdeweg.nl aanmelden voor een gratis e-mail- of sms-abonnement. Daarnaast kan men zich vanaf 28 september 2007 ook aanmelden voor de gratis waarschuwingsservice van Haalmeeruitdeweg.nl door simpelweg een sms'je met de tekst Wegwerk aan naar het nummer 3010 te sms'en. Door Wegwerk uit naar 3010 te sms'en, wordt de service meteen beëindigd. Het voordeel van deze zogeheten shortcode is dat de iedereen waar hij ook is, de dienst via de mobiele telefoon kan activeren. Uiteraard blijft de aanmelding via de website Haalmeeruitdeweg.nl gewoon mogelijk.

Haalmeeruitdeweg.nl
De 21 gemeenten uit Zuidoost-Brabant, de Provincie Noord-Brabant, Rijkswaterstaat Noord-Brabant en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven hebben gezamenlijk de unieke service Haalmeeruitdeweg.nl in het leven geroepen op 21 maart van dit jaar. Via de website, via mail én via sms bent u altijd op de hoogte van wegwerkzaamheden en evenementen die verkeershinder veroorzaken. Sinds 21 maart is de website al 35.000 keer bezocht.