TAPMaster van Asset Control opnieuw gecertificeerd als Microsoft Gold Certified Partner

01/10/2007 15:14



PR Newswire



VANCOUVER, Canada en NEW YORK, October 1 /PRNewswire/ -- Asset Control, de sectorstandaard voor gegevensmanagement bij financiële dienstverlening, is opnieuw gecertificeerd als een Microsoft Corp. Gold Certified partner, het hoogst haalbare in Microsofts internationale partnerprogramma. TAPMaster van Asset Control, een programma dat onlangs werd aangekocht van TAP Solutions, werkt op het Microsoftplatform en geeft volledig bevolkte relationele gegevensservices ontworpen om de complexiteit van financiële dienstverleningsbedrijven die werken op valutamarkten, te ondersteunen. Valutamarkten zijn een belangrijk verticaal segment voor Microsoft.

"De TAPMaster-markt en managementsoftware voor referentiegegevens die op het Microsoft softwareplatform gebaseerd zijn, zijn een uitstekende oplossing voor bedrijven die gegevensaanschaf en -ontwikkeling willen stroomlijnen," aldus Craig Saint-Amour, Directeur bij Microsoft Corp. van de afdeling Sectoroplossingen valutamarkten VS. "Asset Control is een belangrijk lid van onze partnerschapgemeenschap die gericht is op financiële dienstverlening. Er wordt gebruik gemaakt van Windows Server, SQL Server 2005, het Office-systeem van 2007, BizTalk Server en het .NET Framework voor allesomvattende leveringsoplossingen aan de zeer concurrerende valutamarktsector."

Naast zijn Gold Certified-status kreeg Asset Control ook vermeldingen als Independent Software Vendor (ISV) en Data Management, gespecialiseerd in bedrijfsinformatiediensten. Dit is tevens het tweede opeenvolgende jaar dat het TAPMaster-productpakket voldeed aan de strenge eisen, waaronder de stafcertificatie, producttests en referentiecontroles van klanten om zijn Gold Certified-status te kunnen behouden.

De Microsoft-gemeenschap telt meer dan 700.000 partners en slechts een beperkt aantal bereikt de Gold Certified-status. Voorafgaande aan de overname door Asset Control, maakte TAP Solutions sinds 1990 gebruik van Microsoftproducten om softwareoplossingen voor klanten te ontwikkelen. TAPMaster werd in samenwerking met Microsofts Financial Services Group gelanceerd in 2004 en verkocht aan enkele van 's werelds toonaangevende financiële dienstverleningsbedrijven in Australië, Griekenland, Japan, Singapore, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

"Met onze overname door Asset Control en de voortdurende alliantie met Microsoft, kan het TAPMaster-productpakket uitgebreid worden om de gegevensaanschaf, management en ontwikkelingseisen van meer bedrijven te ondersteunen," zei Bob Bell, voormalig president van TAP Solutions en nu Vice President van Asset Control. "Microsoft blijft een uitstekende basis bieden voor onze product- en bedrijfsontwikkeling en we waarderen de erkenning en goedkeuring dat de Gold Certificering op de internationale markt met zich mee brengt, zeer."

Over Asset Control

Asset Control transformeert gegevensmanagement van een operationele last in een krachtig instrument voor concurrerend voordeel voor bedrijven van alle soorten en maten. Ons platform is standaard in de sector en vermindert kosten en risico's, beheert zich ontwikkelende behoeften aan het voldoen aan richtlijnen en versnelt de levering van nieuwe producten op de markt. Asset Control, onderdeel van Fidelity Ventures, integreert naadloos met interne systemen en toepassingen en die van derden om een strategisch bedrijfsplatform te creëren voor toekomstige groei.

Enkele van de succesvolste bedrijven in de sector zijn afhankelijk van Asset Control. Deze zijn: Abbey National, ABN AMRO, Allied Irish Banks PLC, Barclays Capital, Barclays Global Investors, Bayerische Landesbank, BBVA, Commerzbank, Convexity Capital Management, E*TRADE Securities, LLC, IBM (Dresdner Bank), Grupo Santander, Harvard Management Company, HSH Nordbank, HypoVereinsbank, ING, LCH.Clearnet, Robeco Groep, Société Générale, Standard Bank, Standard Chartered, Union Investment en Wachovia Corporation.

http://www.asset-control.com

Contact: Joseph Cubias, Tel: +1-646-435-1911, Mobiel: +1-201-790-2108, E-mail: jcubias@asset-control.com