013 Tilburg

Alter Bridge in 013

TILBURG, 1 OKTOBER 2007

Binnenkort verschijnt het tweede album 'Blackbird' van Alter Bridge (met ex-leden van Creed) en als we Aardschok mogen geloven gaan ze met dit meesterwerk op grote schaal doorbreken. De eerste show van Alter Bridge in 013 blonk al uit in vele opzichten (vooral het gitaarspel van Mark Tremonti). Volgend jaar, woensdag 30 januari, kun je jezelf overtuigen of we onzin uitkramen of Alter Bridge simpelweg nog een keer meemaken. De voorverkoop loopt.

Poprondemedewerkers gevraagd
TILBURG, 1 OKTOBER 2007
De Popronde is terug in Tilburg, en wel op vrijdagavond 9 november. De organisatie zoekt op vrijwillige basis:

- enthousiaste promotiemedewerkers, je promoot de Popronde vóór en tijdens het festival.

- stagemanagers. Je bent de troubleshooter en de regelneef op de avond.

- enthousiaste geluidstechnici.
Je inspanning wordt beloond met gezelligheid, nieuwe vrienden, gratis eten, het actuele Popronde-album met 24 tracks en het Popronde T-shirt. Interesse? Vragen? Mail naar betti@goedgedaan.com of bel 06-13053794.


TicketFast ook voor 013 shows

TILBURG, 7 AUGUSTUS 2007
Ticketservice Nederland biedt al een poosje een uitermate handige en makkelijke service. TicketFast, via de site van TSN bestel je een ticket en in tegenstelling tot vroeger hoef je niet meer op de postbode te wachten om de kaarten in ontvangst te nemen. Je print namelijk het ticket zelf uit. Op vertoon van dat printje kun je naar binnen. De e-tickets hebben namelijk een barcode en worden op dezelfde wijze gescand als reguliere tickets. Ook een alternatief voor concertbezoekers uit het buitenland! Kijk voor uitleg en meer informatie
hier: www.ticketmaster.nl/html/ticketservice/ticketfastFAQ.htmI?l=NL Bløf
vr 7 december