Politie Limburg-Zuid

Datum maandag 1 oktober 2007

Geleen; 17-jarig meisje neergestoken

Zondagavond is rond 18:30 uur een 17-jarig meisje uit Spaubeek in Geleen neergestoken. Ze raakte hierbij gewond aan haar arm en been.

Het slachtoffer werd door een man op de hoek van de Rijksweg Zuid en de Daalstraat aangehouden en nadat hij enkele onverstaanbare woorden had gemompeld, stak de man haar tot twee maal toe met een steekvoorwerp, vermoedelijk een mes. Na dit steekincident, kon het slachtoffer vluchten. Van de dader is bekend dat het een negroïde man was met een donkere tot zwarte huidskleur, hij had donkere, bloeddoorlopen ogen, was ongeveer 25 tot 30 jaar oud en was ongeveer 1.60 tot 1.70 meter groot. Hij had onverzorgde dreadlocks tot over zijn schouders, een normaal postuur en hij was gekleed in een donkergroene jas. Personen die meer weten van dit incident of over de dader, worden gevraagd zich te melden bij de politie (0900-8844, lokaal tarief).

Kerkrade: Verdachten van inbraak bedrijf op heterdaad aangehouden

Maandagochtend is rond 05:00 uur ingebroken in een bedrijf aan de Niersprinkstraat in Kerkrade. De politie was zeer snel na de melding ter plaatse en kon twee verdachten aanhouden die zich in de omgeving van het bedrijf bevonden.

De twee verdachten, een 18 jarige en een 28-jarige man die beiden uit Kerkrade afkomstig zijn, werden gevraagd hun zakken te legen. Ze hadden beiden inbrekerswerktuigen en een mes in hun bezit. Wat de buit van de inbraak was, is op dit moment nog niet bekend.

Landgraaf: 14-jarige verdachte aangehouden voor vernielen kerkraam

De politie heeft maandagochtend een 14-jarige jongen uit Landgraaf aangehouden, die ervan verdacht wordt een kerkraam in zijn woonplaats te hebben vernield.

Dit gebeurde op 22 september jongstleden toen er met een steen een raam van de kerk aan de Moltweg werd ingegooid.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --