Ingezonden persbericht


Persbericht

Strategische alliantie tussen Plantronics en Nuance moet acceptatie spraakherkenningsoftware nieuwe impuls geven

Gratis testperiode Dragon NaturallySpeaking met Plantronics headsets

Londen, VK, 1 oktober 2007 - Nuance Communications, een leverancier van oplossingen voor spraak en beeld, en headsetfabrikant Plantronics zijn een strategische alliantie aangegaan waarbij Europese afnemers van Plantronics een gratis testperiode wordt aangeboden van Dragon NaturallySpeaking, de beste verkochte spraakherkenningsoftware voor Microsoft Windows.

In de verpakking van de Plantronics .Audio 310 en de .Audio 610 USB vinden klanten vanaf nu een introductieaanbieding voor Dragon NaturallySpeaking 9. Via een speciale website en het invullen van een unieke promotiecode kunnen klanten gratis een 15-dagen geldige testversie van Dragon NaturallySpeaking Standard downloaden. Het adres is http://www.nuance.co.uk/plantronics/. Na het aflopen van de testperiode kunnen klanten Dragon NaturallySpeaking aanschaffen voor een verlaagde prijs. De aanbieding is vanaf 1 september geldig in heel Europa en zal gelden voor vier maanden.

De Plantronics headsets van deze actie zijn uitgevoerd met achtergrondgeluidwerende microfoons, wat ze ideaal maakt voor spraakherkenning. Het elimineren van achtergrondgeluiden en de aanwezigheid van de QuickAdjust" telescopische microfoonarm zorgen voor een perfecte geluidskwaliteit.

In een toelichting op de promotieactie zei Steven Steenhout, marketing directeur bij Nuance: Plantronics is een ideale partner om de voordelen van Dragon NaturallySpeaking aan een groter publiek bekend te maken. De Plantronics headsets worden algemeen beschouwd als de beste in de markt en ze zijn ook geoptimaliseerd voor gebruik met Dragon NaturallySpeaking. Dat levert de best mogelijke nauwkeurigheid op bij het dicteren van de PC.

Plantronics EMEA Managing Director, Philip Vanhoutte, zegt: Wij zijn opgetogen over het partnerschap met Nuance. Wij zijn beide marktleiders op onze gebieden en de kwaliteit van de producten van Plantronics optimaliseren de gebruikerservaring van Dragon NaturallySpeaking. Verander spraak in tekst met behulp van deze actie en ervaar de voordelen van snelle en accurate spraakherkenning.

Dragon NaturallySpeaking 9 is de laatste versie van s werelds best verkochte spraakherkenningoplossing. De nieuwe versie verandert de manier waarop mensen hun pc s gebruiken en verhoogt de nauwkeurigheid tot 99 procent. Het is de eerste spraakherkenningsoftware die de behoefte elimineert om de software te trainen op de stem van de gebruiker.

De tiende verjaardag van Dragon NaturallySpeaking, die wereldwijd op verschillende plaatsen wordt gevierd, is een eerbetoon aan tientallen jaren geavanceerde ontwikkeling, de miljoenen gebruikers en onophoudelijke innovaties die de reeks Dragon NaturallySpeaking-oplossingen voortdurend hebben doen groeien.

Met Dragon NaturallySpeaking 9 is spraakherkenning geen nicheproduct met een onzekere toekomst meer, maar een reguliere applicatie voor pc-gebruikers en een onmisbare technologie voor mobiele en web zoekapplicaties.

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics ervaring in mission critical communicatie waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden One small step for man& vanaf de maan. Plantronics producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Tot de Plantronics familie behoren de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity, and Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 75 26 876

Nuance Communications, Inc.
Nuance (Nasdaq: NUAN) is de topleverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten in de hele wereld. Het bedrijf verandert door middel van zijn technologie, programma's en diensten niet alleen de manier waarop mensen omgaan met informatie, maar ook hoe ze documenten maken, delen en gebruiken. Miljoenen gebruikers, waaronder duizenden bedrijven, genieten dagelijks van de toepassingen en professionele diensten van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com.

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Elske van Gent

T: +31 (0)20 421 0565

E: elske@l-dj.nl