Ingezonden persbericht


Persbericht

NetApp neemt deel aan The Green Grid

~ Alliantie ter promotie van energievriendelijk ondernemen in datacenters ~

Schiphol-Rijk, 1 oktober 2007 Network Appliance, Inc. (NASDAQ: NTAP) is lid geworden van The Green Grid, een non-profit organisatie die zich richt op energievriendelijk ondernemen in datacenters. The Green Grid promoot het aanwenden van energiebesparende standaarden, processen, metingen en technologieën. Het consortium doet dit door middel van het beschrijven van modellen en meetstandaarden die zich volledig richten op de gebruiker.

Het doel dat The Green Grid voor ogen heeft is om energievriendelijk ondernemen in datacenters over de gehele wereld te stimuleren. Alle IT-professionals, in het bijzonder managers van datacenters en IT-operators, die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de wereldwijde energieconsumptie kunnen vrijblijvend lid worden van The Green Grid. NetApp erkent het belang van milieuvriendelijke energieconsumptie en steunt The Green Grid met het reduceren van de uitstoot van CO2 in datacenters.

Onze klanten ondergaan een explosieve datagroei en verbreden de focus van inspanningen op het gebied van energiereductie voor datacenters op de lange termijn , zegt Theo van Teylingen, managing director van NetApp Nederland. De groei van data kunnen we niet stoppen, maar NetApp en The Green Grid kunnen wel een bijdrage leveren door het optimaliseren van databeheertoepassingen en modellen en meetstandaarden die zich volledig op de gebruiker concentreren.

Als lid van The Green Grid wil NetApp doorlopend innoveren en ervaringen delen om de energieconsumptie in datacenters terug te dringen. Samen met andere leden zoals Microsoft, IBM en Cisco zal NetApp energievriendelijke technologieën gebruiken om de hoeveelheid opslagruimte in datacenters te reduceren en daardoor ook de hoeveelheid energie die hierdoor verbruikt wordt te verkleinen.

Voor meer informatie over NetApp technologie-oplossingen voor het inperken van energieconsumptie leest u de NetApp white paper Reducing Data Center Power Consumption Through Efficienty Storage : http://www.netapp.com/go/techontap/matl/reducing-datacenter-power.pdf.

(281 woorden)

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Ronald Sens, NetApp: Tel: 020- 6394193
E-mail: ronald.sens@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com