Ingezonden persbericht


Persbericht

Producent en leverancier Henkel vernieuwt website met web content management oplossing van Open Text

Hoofddorp, 1 oktober 2007 -- Open Text" Corporation (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC), de grootste onafhankelijke leverancier van Enterprise Content Management (ECM) software en oplossingen, maakt bekend dat Henkel, als producent en leverancier van merkproducten en systeemoplossingen op internationale markten, de RedDot Web Content Management oplossing van Open Text heeft ingezet in het kader van haar wereldwijde internetvernieuwingsproject. Er is reeds een drietal websites opnieuw ingericht en operationeel.

Henkel heeft RedDot gekozen vanwege het gebruiksgemak; de mogelijkheid om content te distribueren zowel wereldwijd als lokaal; de sterke ondersteuning voor meertalige websites en de flexibele interactie met systemen van derden.

De vernieuwde websites van Henkel bieden klanten een nieuwe frisse look en toegang tot de organisatie en de merken. Met slechts enkele klikken op de muis kunnen bezoekers de producten bekijken. Met de succesvolle lancering van de Noord-Amerikaanse, Duitse en internationale website zijn de eerste mijlpalen van het wereldwijde internetvernieuwingsproject een feit. In de komende maanden heeft Henkel de transformatie van vijftig andere internationale websites gepland.

Henkel heeft productafbeeldingen opgeslagen in de Henkel Media Online database en Hybris Catalogus. Dankzij RedDot en de integratie- en implementatie- ondersteuning van edoras (een RedDot Premium Partner) kan Henkel de afbeeldingen vanaf een gecentraliseerde locatie naar alle afzonderlijke websites distribueren en beheren.

"Henkel heeft een wereldwijd productmerk en hun webinitiatieven dragen bij de groei in de lokale markten. We zijn erg blij om ook bij deze belangrijke klant een online succes te zien", stelt Daniel Kraft, President RedDot, de Open Text Web Solutions Group.

Open Text International BV - Siriusdreef 38-40, 2132 WT, Hoofddorp

Telefoon: 023 -565 2333, www.opentext.com

Over Henkel

Henkel heeft het hoofdkantoor gevestigd in Düsseldorf (D) en wereldwijd ongeveer 52.000 medewerkers. Henkel is één van de meest internationaal georiënteerde, in Duitsland gevestigde organisaties binnen de wereldwijde industrie. In ongeveer 125 landen worden de producten en merken van Henkel gebruikt.