Winvision behoort tot de snelst groeiende ICT-bedrijven van Midden-Nederland

Omzetgroei van meer dan 800 procent over de periode 2002-2006

Nieuwegein, 1 oktober 2007 Winvison staat op de vierde plaats van de top twintig snelst groeiende ICT-bedrijven in Midden-Nederland. Deze top twintig wordt elk jaar opgesteld door ICT-netwerkorganisatie Skillcity uit Utrecht en is gebaseerd op de omzetgroei. Met een omzetgroei van 822 procent over de periode van 2002-2006 bezet Winvision als nieuwkomer de vierde plaats.

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en de vierde plaats is daar een goede indicatie van , zegt Marcel Lucker, marketing manager, van Winvision. Maar de vierde plaats is niet de eerste en dus er ligt voor ons nog mooie uitdaging. En hoewel we nu goed scoren als bedrijf uit Midden-Nederland kijken we daarbij vanzelfsprekend verder dan onze vestigingsregio. Met bijvoorbeeld ons eigen product - het Digitaal Portfolio 3.0 voor het voortgezet en hoger onderwijs - zijn we inmiddels actief over de hele wereld. Het Digitale Portfolio helpt studenten bij het ontwikkelen van hun competenties en biedt inzicht in de studievoortgang. Het Digitale Portfolio sluit volledig aan op de digitale lifestyle van de hedendaagse student en integreert onder meer wiki's, blogs, RSS-feeds en chats.

Als ICT-dienstverlener en Microsoft-expert adviseert, ontwikkelt, implementeert, licenseert en beheert Winvision innovatieve ICT-oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologie van Microsoft. Het bedrijf opereert graag aan het front van de ontwikkelingen en behoort, als Microsoft Gold Certified Partner met tien competenties, wereldwijd tot de top. Winvision werkt primair voor kennisintensieve organisaties, met speerpunten in het onderwijs (MBO, HBO en wetenschappelijk onderwijs), de zakelijke dienstverlening en de zorgsector. Maar ook researchcentra en ondernemingen in bijvoorbeeld de transportsector behoren tot de opdrachtgevers.

Over Winvision

ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren; licenseren en beheren van oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met tien competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. De 10 competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 70 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein.