Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 1 oktober 2007

Wil van Krieken versterkt team FrontRange Solutions Benelux

Het Amerikaanse softwarebedrijf FrontRange Solutions, leverancier van software-oplossingen voor IT Service Management, CRM en IP Communicatie Management, heeft haar team uitgebreid met Wil van Krieken. De benoeming van Van Krieken houdt vooral verband met de plannen van FrontRange Solutions om de commerciële slagkracht in de Benelux te vergroten om de beoogde groei te kunnen waarmaken. Onlangs opende FrontRange een nieuw kantoor voor de Benelux in Rotterdam.

Van Krieken (42) brengt meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering met zich mee op het gebied van ERP, supply chain management, CRM en service/system management voor vooraanstaande softwareleveranciers als Dun & Bradstreet Software, SAP, Industri-Matematik en HP. Na zijn HTS informatica studie had hij diverse functies: van systeemontwikkeling en support tot en met implementatie en consultancy. De laatste 10 jaar is hij voornamelijk commercieel actief geweest.

Vanuit deze brede ervaring heeft Wil van Krieken (42) meerdere malen succesvol zijn bijdrage geleverd aan het opzetten en uitbouwen van nieuwe organisaties of business units. Ook bij Frontrange is dit zijn primaire taak. "Het gaat om een pioniersfunctie waarbij we de activiteiten in de Benelux verder uitbouwen." vertelt Van Krieken. "Maar ook de diversiteit van de taken en dynamiek in de functie spreken me enorm aan. Vanuit mijn commerciële en vakinhoudelijke achtergrond ga ik me bezighouden met de ondersteuning van prospects, partners, klanten en marketinginitiatieven.".

---



Ingezonden persbericht