Gemeente Bussum

Wijzer feestelijk geopend
Wijzer ballonnen los-website.JPG

Wijzer, dé nieuwe plek voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg, is op maandag 1 oktober jl. officieel geopend. Na de feestelijke opening ging de openingsweek van start. De Week van Wijzer duurt nog tot en met vrijdag 5 oktober.

Wethouder Arie Gouka begeleidde de opening, die werd gedaan door verschillende inwoners die de doelgroep van Wijzer vertegenwoordigen. Zij lieten 180 heliumballonnen los. Aan de ballonnen zaten kaartjes, met daarop het verzoek aan de vinder om het kaartje terug te sturen. Op de kaartjes staan de namen van de verschillende doelgroepen van Wijzer: ouderen, jongeren, kinderen, ouders, mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, mensen met een psychiatrische achtergrond, mantelzorgers en vrijwilligers.

Gratis activiteit

Voor de doelgroep op het kaartje dat het verst van Bussum gevonden wordt, wordt in Wijzer een gratis activiteit georganiseerd. Een open eettafel voor senioren, djembélessen voor jongeren of een dansclinic voor verstandelijk gehandicapten; voor iedere doelgroep staat er wel iets gezelligs op het programma. Wijzer is benieuwd hoever de wind de ballonnen meevoert en waar dus de kaartjes de komende weken vandaan komen!

Welkom bij Wijzer

Heeft u al kennisgemaakt met Wijzer? De Week van Wijzer is vrijdag 5 oktober om 16.00 uur afgelopen. Tot die tijd kunt u de hele dag gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie of u kunt meedoen aan een activiteit. Ook na de Week van Wijzer bent u natuurlijk van harte welkom: Wijzer is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur en op woensdagen ook van 13.30 tot 19.00 uur. U kunt ook bellen (035 692 85 30) of mailen (info@wijzerwijzer.nl). Kijk voor alle informatie op www.wijzerwijzer.nl.

Prikpost

In Wijzer is sinds dinsdag 2 oktober jl. ook de prikpost van Tergooiziekenhuizen gestart. De prikpost is geopend op werkdagen van 8.00 tot 9.30 uur.

Bij de foto: Nadat de ballonnen zijn losgelaten, worden de letters op de gevel van Wijzer zichtbaar