Gemeente Best

Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan Best

Momenteel spelen in de gemeente Best en haar directe omgeving veel nieuwe ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen hebben een duidelijke invloed op de verkeerscirculatie in Best. Bijvoorbeeld door het centrumplan wijzigt de circulatie en ook door de bouw van nieuwe woningen zal het verkeersaanbod in Best significant toenemen. Om sturing te kunnen geven aan verkeersproblemen heeft het college op 25 september jl. het concept Gemeentelijk Verkeers- en VervoerPlan (GVVP) vastgesteld. Het GVVP bestaat uit drie delen: de inventarisatienota, de beleidsnota en de uitvoeringsnota.

Ter inzage
Het GVVP ligt gedurende zes weken na deze publicatie voor één ieder ter inzage bij balie nr. 2 van het gemeentehuis in Best (gedurende de openingstijden). Ook is het plan te downloaden van onze website. Het GVVP is een omvangrijke nota over diverse verkeersaspecten in Best. Indien u een toelichting wenst op het GVVP, dan is dit op afspraak mogelijk. Ook op een tweetal avonden, namelijk: dinsdag 16 of maandag 22 oktober. De verkeerskundige van de gemeente Best zal u dan het gewenste onderdeel van het plan toelichten.

Tegen het GVVP kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na deze publicatie (tot woensdag 14 november 2007) zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Best. Deze zienswijzen worden betrokken bij het GVVP alvorens dit aan de gemeenteraad ter vaststelling wordt voorgelegd. Indien u vragen heeft over het GVVP of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de verkeerskundige: mevrouw S. Brouwers, cluster Ontwikkeling (0499-360293 of s.brouwers@gembest.nl).