Gemeente Helden

Oproep! Nieuwe plannen jongerencentrum Helden, praat mee!

De Heldense jeugd is aan zet!

Sinds afgelopen voorjaar hebben verschillende gesprekken plaatsgevonden tussen enthousiaste groepen jongeren, de gemeente Helden en het jongerenwerk van Vorkmeer, om met elkaar van gedachten te wisselen over plannen voor een nieuw jongerencentrum.

Alle betrokkenen zijn het er over eens: het moet een plek zijn die open staat voor alle soorten jongeren en met een grote variatie in het soort activiteiten en muziek.

Er staat nog niet vast hoe alles er uit moet komen te zien en wat er allemaal te doen moet zijn. Om hier achter te komen willen we met zo veel mogelijk mensen in gesprek. In de eerste plaats natuurlijk met de jongeren zelf, maar ook met volwassenen die dit een interessant onderwerp vinden.
Daarom is er maandag 1 oktober, om 19.30 uur in DOK6, een open discussieavond voor iedereen die graag mee wil praten over een nieuw jongerencentrum.

Dit is de kans om te laten horen wat jij wilt in de gemeente Helden. De politiek heeft laten weten dat er bereidheid is om te investeren in goede plannen, nu zijn de jongeren aan zet!

Iedereen is welkom, of je nu zelf iets mee wil organiseren, goede ideeën hebt voor programma of inrichting, of als je gewoon wil luisteren naar de plannen die anderen hebben.

Voor een drankje in de pauze en achteraf wordt gezorgd. Tevens is er na afloop de mogelijkheid voor geïnteresseerden om deel te nemen aan een korte rondleiding door DOK6, het nieuwe culturele uitgaanscentrum in Panningen.

Aanmelden is niet nodig. Als je vooraf meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Geert Wismans (jongerenwerk Vorkmeer), tel (077) 307 73 50 of mailen naar g.wismans@vorkmeer.nl.

Klik hier om de bijbehorende flyer te downloaden.

21-9-2007 12:40