Corporate Express benoemt Peter Damman tot president Corporate Express Europe

AMSTERDAM - 1-10-2007

Amsterdam, 1 oktober 2007 - Corporate Express maakte vandaag de benoeming bekend van Peter Damman als President Corporate Express Europa met ingang van heden.

Peter Damman (1962) is geboren in Nederland. Hij studeerde rechten en internationale economie aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn studie werkte hij bij Internatio-Muller, Van Dorp Groep en recentelijk als vice-president Europese merchandising bij Office Depot.

De heer Damman heeft een aantal hogere commerciële managementfuncties binnen Office Depot bekleed. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de Europese uitbouw van Viking Direct. Hij heeft tevens een wereldwijd merchandising team opgezet, een mondiale leveranciersstrategie ontwikkeld en de eigenmerkenstrategie van Office Depot uitgerold.

De heer Damman heeft uitgebreide ervaring met alle aspecten van sales en marketing door een carrière van meer dan twintig jaar in de kantoorartikelenindustrie. Hij staat hoog aangeschreven binnen onze bedrijfstak en is een regelmatige spreker op conferenties en auteur van publicaties.

Peter Ventress, CEO Corporate Express, zei in een toelichting: "Ik ben zeer verheugd, dat Peter Damman Corporate Express komt versterken en de rol van President CE Europa van mij overneemt. Met twintig jaar ervaring op alle terreinen binnen onze bedrijfstak, is hij zeer geschikt om verder te bouwen op de sterke basis die wij hebben gelegd om onze Europese activiteiten verder te laten groeien. Ik heet hem welkom in onze nieuwe Executive Management Group waarin zijn brede internationale ervaring zeer waardevol zal zijn."

copyright Corporate Express 2007