Politie Zeeland


---


W-2057-2007 Overval op videotheek, Middelburg
Zondagavond werd omstreeks 21.55 uur een (ongewapende) overval gepleegd op de videotheek aan de Beenhouwerssingel in Middelburg.
Twee mannen kwamen tegen sluitingstijd de winkel binnen en dwongen de medewerker geld af te geven. Het geldbedrag wat de mannen hebben meegenomen is niet bekend; ook namen zij een onbekende hoeveelheid rookwaar mee. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-2058-2007 Hond bijt zwarte zwaan dood in Goes
In het water in de Westerstraat in Goes werd zondag omstreeks 18.45 uur een zwarte zwaan aangevallen en in de borst gebeten door een hond.
De zwaan is kort daarna overleden en werd uit het water gehaald door de dierenambulance die gewaarschuwd was door een getuige. Deze getuige had gezien dat twee mannen met een aangelijnde hond liepen. Deze hond trok, toen hij de zwaan aanviel, de man die hem vasthad bijna mee het water in. Van deze hond is bekend dat het een zwarte hond van ongeveer 65 cm is met een witte bef. Van de mannen is alleen bekend dat zij beiden kort donker haar hebben.
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.

Z-2059-2007 Aanrijding in Terhole
Op de Hulsterweg in Terhole raakten zondag om 22.20 uur twee vrouwen gewond bij een aanrijding.
Een tractorbestuurder reed in de richting van Terhole terwijl hij de oostelijke rijstrook schoonmaakte, die door slik verontreinigd was. Een automobiliste kwam uit de richting van Terhole gereden en kwam in botsing met de voorzijde van de landbouwtractor. De bestuurster en een vrouwelijke inzittende raakten gewond; zij werden naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.
(

Politie Zeeland