Ingezonden persbericht


Bell Sell Groep opent vierde contact center

Arnhem, 01-10-2007 Bell Sell opent in het La Ligne gebouw naast het Centraal Station in Arnhem haar vierde contact center. Joop De Graaff is benoemd tot manager van de nieuwe vestiging.

De groei van de Bell Sell organisatie maakte de opening van een additionele vestiging noodzakelijk. Van de regio Arnhem verwacht Bell Sell een instroom van goed opgeleide en gemotiveerde Call Agents.

Joop De Graaff, 47, heeft meer dan 10 jaar inbound en outbound telemarketing ervaring en bekleedde tot september jl. de positie van Contact Center Manager bij HCN, waar hij verantwoordelijk was voor de vestiging in Tilburg.

CEO Marc-Derek Schönberger: Bell Sell is zich steeds nadrukkelijker aan het positioneren als een kwaliteits contact center. De huidige uitbreiding vormt voor mij het bewijs dat onze strategie succesvol is en onze klanten aanspreekt. Met deze prachtige locatie in Arnhem, het zeer ervaren management en het arbeidsaanbod in de regio, gaan we met plezier weer een kwalitatief hoogwaardige facilitair center voor onze klanten bouwen.

Contactgegevens:
Bell Sell Arnhem
Manager Joop De Graaff

Utrechtsestraat 38

6811 LZ Arnhem

Over de Bell Sell Groep:
De Bell Sell Groep bestaat uit Bell Sell Telephone Marketing BV, Bell Select BV, Bell Solutions BV, XS-2-Data Market Research BV en Street Sales Unlimited BV. De groep is actief op het gebied van Telemarketing, Telefonisch Marktonderzoek, Direct Marketing en Street Sales. Met meer dan 300 professionele telefonie plaatsen en ruim 800 (merendeels parttime) medewerkers behoort de Bell Sell Groep tot de grootste onafhankelijke aanbieders van zowel inbound als outbound telemarketing. Op de websites van de Bell Sell Groep (www.BellSell.nl) (www.BellSelect.nl) (www.BellSolutions.nl) (www.XS-2-Data.nl) kunt u meer informatie aantreffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bell Sell Groep
Marc-Derek Schönberger
CEO
Tel: 0294-494002
Of

Hans Sleeuwenhoek
Chairman Advisory Committee
Tel: 0294-494002