Ingezonden persbericht


RES Software introduceert PowerFuse Series 8, de nieuwste generatie user workspace management

RES PowerFuse Series 8: vernieuwde enterprise-architectuur voor meer snelheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid

Amsterdam, 1 oktober 2007 RES Software, vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van IT-omgevingen, maakt vandaag bekend dat RES PowerFuse Series 8 beschikbaar is per 31 oktober 2007. RES PowerFuse is een oplossing voor user workspace management waarmee nu al meer dan 400.000 Windows®-werkplekken worden beheerd in organisaties van uiteenlopend formaat.

RES PowerFuse Series 8 bevat nieuwe en innovatieve technologieën die Windows werkplekken flexibeler maken in het gebruik en integraal kunnen beveiligen. RES PowerFuse Series 8 biedt naadloze integratie met RES Wisdom voor het automatiseren van IT-taken. Concreet betekent dit dat IT-taken automatisch kunnen worden gepland en gestart, van de installatie van applicaties tot en met de configuratie van computers.

Een veilige werkomgeving staat hoog op de agenda bij alle IT-managers. RES PowerFuse Series 8 beveiligt de werkplek op verschillende manieren, afhankelijk van bijvoorbeeld de IP connectie, de gebruikte applicatie of hardware , aldus Bob Janssen, CTO bij RES Software. Deze totaaloplossing staat garant voor een gepersonaliseerde, perfect geïntegreerde desktop, die door systeembeheerders volledig in hun Windows®-omgeving kan worden beheerd.

Doordat het beheer is verbeterd en de complexiteit is verminderd, kunnen met RES PowerFuse Series 8 vele klassieke beperkingen worden overwonnen. Tegelijk ontstaan eindeloos veel mogelijkheden voor een gecontroleerde uitrol van meer Windows®-werkplekken.

Als onderdeel van Solution Assurance kunnen alle klanten met een geldig abonnement hun huidige versie van RES PowerFuse upgraden naar RES PowerFuse Series 8 vanaf 31 oktober 2007.