Vacaturesite kleurt ook "roze" tijdens internationale borstkankermaand


NIJMEGEN, 20070919 -- Wereldwijd is oktober de maand waarin de bewustwording van de risico's op het krijgen van borstkanker centraal staan en waar mensen in veel landen niet omheen kunnen. Zo zal ook de onlangs gelanceerde vacaturesite www.emp-ex.nl de gehele maand oktober in het teken staan van borstkanker.

Vacature-actie
Maandag 1 oktober wordt het startsein gegeven voor de vacature-actie op emp-ex.nl. Van alle geplaatste vacatures deze maand zal 50% van de opbrengst ten goede komen aan Pink Ribbon. Daarnaast zal ieder bedrijf dat tijdens deze actie vacatures plaatst als dank het boek "Het monster van mama" ontvangen, geschreven door schrijfster en borstkankerpatiënte Marleen Mutsaers. Onder iedere vijfhonderd geplaatste CV's zal een I-pod verloot worden.

Pink Ribbon
Een actie die tot doel heeft de stichting te helpen in haar streven het Nederlandse publiek bewust te maken van de risico's van het krijgen en leven met borstkanker. Emp-ex.nl die als vacaturebank natuurlijk een heel breed publiek trekt, hoopt op deze manier veel geld te kunnen doneren aan Pink Ribbon zodat het ingezet kan worden voor projecten waardoor de borstkankerzorg in Nederland verbeterd kan worden.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.emp-ex.nl

Over Emp-ex.nl

Emp-ex.nl is een interactief platform voor werkgevers en werkzoekenden uit alle branches en sectoren, voor alle soorten functies en op elk denkbaar niveau. De site helpt bedrijven, multinationals, uitzendbureaus, werving&selectiebureaus en headhunters in hun zoektocht naar de beste kandidaten. Emp-ex heeft als doel voor iedere fase in de carrière geschikte mogelijkheden te bieden.

Naast vacatures in binnen-en buitenland, stages, CV's en bedrijfspresentaties biedt emp-ex onder andere ook informatie over sollicitatieprocedures, actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, trainingen, seminars en de mogelijkheid voor studenten om online hun studieboeken te downloaden.