Nationale Stotterweek: demonstraties revolutionair anti-stottertoestel


EINDHOVEN, 20070927 -- Volgende week is het de Nationale Stotterweek, geïnitieerd door de Nederlandse Federatie Stotteren. Doel is ervoor te zorgen dat stotteren meer bespreekbaar wordt en uit de taboesfeer wordt gehaald. Tijdens deze week, van 1 tot en met 5 oktober, zijn er unieke demonstraties voor stotteraars van de nieuwste technologie op het gebied van anti-stottertoestellen. Het toestel SpeechEasy zal op 6 locaties in Nederland worden gedemonstreerd. Stotteraars kunnen SpeechEasy dan zelf proberen. Het toestel helpt stotteraars weer vloeiend te spreken. Kijk voor meer informatie op www.medsy.nl.

SpeechEasy helpt stotteraars
In Nederland stotteren ongeveer 160.000 mensen. SpeechEasy helpt 80% van alle stotteraars weer vloeiend te spreken. Dit toestel zal een zeer positieve impact hebben op hun welzijn. Het zelfvertrouwen stijgt en men ervaart een verbetering in sociale en professionele contacten.

Demonstraties
SpeechEasy kent in de Verenigde Staten al vele duizenden gebruikers en is nu dus ook bij 6 SpeechEasy specialisten te verkrijgen. De demonstraties worden gegeven in Born, Rotterdam, Landsmeer, Harmelen, Epe en Franeker. Mensen kunnen zich eenvoudig aanmelden om vrijblijvend een demonstratie bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.medsy.nl.