Siemens

Persbericht

0708.966

Den Haag, donderdag 30 augustus 2007

Vakbeurs Elektrotechniek,

Siemens is met innovation at work grensverleggend op de vakbeurs Elektrotechniek 2007

Ook op de vakbeurs Elektrotechniek 2007 laat Siemens zien hoe belangrijk een voorsprong als concurrentiefactor is. Naast technische innovaties krijgen ook aspecten als energiebesparing en milieuvriendelijke producten ruimschoots aandacht. Speerpunten op de Siemens stand van 600 m2 zijn Power, Profinet, Safety en Partnership.

Met het concept Totally Integrated Power (TIP) biedt Siemens een lijn van afgestemde producten van hoogspanningsschakelaar tot wandcontactdoos. Profinet combineert datacommunicatie (TCP/IP), realtime I/O commmunicatie en failsafecommunicatie in één industrieel network. Integrated Safety beveiligt mens, machine en installatie met een klantspecifiek veiligheidstotaalconcept. Samen met zorgvuldig geselecteerde Solution Partners realiseert Siemens maatoplossingen die de klant een voorsprong geven op de concurrent.

Bezoekers die zich aanmelden via www.siemens.nl/industry/ET maken kans op een middag rijden in de innovatieve Carver One, die voelt als een vliegtuig, kantelt als een motor en stuurt als een auto.

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel:(070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo