Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum: maandag 1 oktober 2007

Betreft: Eway Cars stelt buggy beschikbaar aan Joost Hage

Locatie: Golfbaan Sluispolder te Alkmaar

---

Op maandag 1 oktober werd door de heren Freek Slomp en Erik Bakker van Eway Cars aan Joost Hage een Eway Car overgedragen. Om nog zorgvuldiger om te gaan met de tijd van zijn leerlingen, beschikt Joost nu over een eigen buggy. Met deze buggy kan hij tijdens baanlessen de tijd de looptijden verminderen door de afstanden met de buggy te overbruggen. Zo haalt iedere leerling meer rendament uit de golflessen met Joost Hage. Elke minuut wordt zo goed besteedt. Praktisch gezien biedt deze Eway Car een handige manier om zijn golfequipement en teaching hulpmiddelen te kunnen vervoeren op de golfbaan.

E-way Cars vervaardigt elektrische cars voor 2 tot 11 personen met Europa als thuismarkt. Eway Cars is vertegenwoordigd in 12 Europese landen en streeft ernaar binnen 3 jaar in alle landen van Europa lokale dealers te hebben. De klanten zijn dus altijd verzekerd van onze hoge kwaliteit service binnen 48 uur. In andere delen van de wereld zoals de Verenigde Staten, Azie en Australië heeft E-way haar sporen met 10 jaar ervaring en grote marktaandelen reeds ruimschoots verdiend. Het "full service" concept gecombineerd met standaard 3 jaar garantie op alle electro cars is uniek in de wereld. E-way cars zijn uitstekend geschikt voor golfbanen, ziekenhuizen, campings, pretparken, hotels, grote industrie, luchthavens, etc. Voor zowel Eway Cars als Joost Hage is samenwerking gebaseerd op een win-win basis. Joost komt op zovele golfbanen en verzorgt voor zijn sponsors veel naamsbekendheid hetgeen inmiddels aantoonbaar tot hogere omzet heeft geleid.

Joost draagt in het bijzonder een warm hart toe aan het unieke E-way foundation concept voor minder validen en senioren. Dit concept heeft als uitgangspunt dat met name deze mensen langer van hun favoriete sport kunnen genieten.

Meer informatie omtrent Eway Cars te Veendam: www.ewaycars.nl Of via Joost Hage Golfacademy & Events www.joosthage.nl

Joost Hage Golfacademy & Events

Gina van Elburg
PR en Marketing
www.joosthage.com
0620209009


---- --