5-jarig jubileum New Horizons Brabant


EINDHOVEN, 20070928 -- Op 1 oktober 2007 is het vijf jaar geleden dat de eigenaren van New Horizons Brabant en Limburg, Dick Bogers en Doran van de Ven, hun handtekeningen hebben gezet onder het New Horizons franchisecontract. Hiermee verwezenlijkten zij hun droom om een eigen ICT opleidingsinstituut te starten. De droom kreeg gestalte in Anaheim California, waar beide directeuren werden getraind in alle facetten die te maken hebben met de New Horizons organisatie, de trainingen en de leermethoden. Sindsdien hebben zij de New Horizons methoden weten te vertalen naar een zeer succesvolle opleidingsformule voor zowel het MKB als grote organisaties in Brabant en Limburg.

Na de eerste training op 1 oktober 2002 is New Horizons Brabant uitgegroeid tot een volwassen organisatie met 25 medewerkers en een tweede vestiging in Limburg. In 2006 werden meer dan tienduizend cursisten getraind op het gebied van Microsoft Office, professionele ICT trainingen en Business Skills trainingen. In 2006 werd de Microsoft Gold Partner status behaald. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan haar partners. Maar het team van New Horizons Brabant en Limburg wilde nog meer bereiken. In 2006 behaalde New Horizons als eerste ICT opleidingsinstituut in Nederland het felbegeerde IITT kwaliteitskeurmerk, waarmee wordt aangetoond dat New Horizons Brabant en Limburg garant staan voor de kwaliteit van de door hun uitgevoerde trainingen.

Kwaliteit en service zijn de sleutelbegrippen in de aanpak van New Horizons. Hierdoor kan New Horizons wereldwijd rekenen op het vertrouwen van miljoenen klanten en mag New Horizons zich dit jaar voor het eerst markleider noemen in de Nederlandse ICT opleidingsbranche.

De plannen voor de toekomst?

Tot op heden richt New Horizons zich voornamelijk op de Business to Business markt. Aankomend jaar zullen New Horizons Brabant en Limburg hun aandacht ook gaan richten op de consumentenmarkt, zodat particulieren de carrièrestap naar de ICT branche eenvoudig kunnen maken.

Meer informatie: bel 040-2377732, mail naar info@newhorizons.nu of surf naar www.newhorizons.nu.





New Horizons Brabant