EclipseIT introduceert HP Software trainingsprogramma


ROTTERDAM, 20071001 -- EclipseIT gaat haar klanten en partners helpen nog beter gebuik te maken van het softwareportfolio van HP Software. Daartoe introduceert zij, in nauwe samenwerking met HP, een nieuw trainingsprogramma op het gebied van geautomatiseerd testen. Met geautomatiseerd testen kunnen bedrijven sneller en betrouwbaarder veranderingen doorvoeren in hun IT-organisatie. Zo houden zij grip op de kosten en prestaties van hun IT-infrastructuur en programma's. In eerste instantie worden trainingen gegeven in Quality Center, Quick Test Professional, Performance Center, LoadRunner en WinRunner.

Na verloop van tijd zal EclipseIT samen met HP bekijken waar het trainingsprogramma wordt uitgebreid. Het samenwerkingsverband richt zich op het geven van trainingen in Nederland en Noord-Europa. HP Software en EclipseIT werken al enkele jaren succesvol samen voor diverse projecten. EclipseIT levert kennis en ervaring op het gebied van methodisch en technisch softwaretesten en het inrichten van testorganisaties, waarbij het gebruik maakt van het HP Software portfolio. Met dit portfolio richt HP zich op het optimaliseren van technologie die bedrijven inzetten om kosten te besparen, groei te faciliteren en risico's te minimaliseren.

Over EclipseIT:
EclipseIT is een onafhankelijke ICT dienstverlener gespecialiseerd in kwaliteitsborging, (software)testen en het verbeteren van bedrijfsprocessen binnen organisaties. Het is onze ambitie om niet de grootste maar wel de beste dienstverlener te worden op dit vlak. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. EclipseIT houdt kantoor te Capelle a/d IJssel en werkt landelijk.
We zijn een "no nonsense" bedrijf waarbij we veel van onze collega's verwachten. Hierbij vinden we het belangrijk dat collega's betrokken zijn bij EclipseIT. Kennisdeling, goede resultaten en eigen initiatief worden beloond.





EclipseIT