Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De laatste hindernis voor Breda Hippique

Onder de noemer "De laatste hindernis" organiseert de Stichting Breda Hippique op 1 oktober a.s. een bijeenkomst in het Stadskantoor van de gemeente Breda (Claudius Prinsenlaan 10 te Breda). De Gemeente Breda treedt hierbij op als gastheer en zal onder andere in de persoon van burgemeester Van der Velden aanwezig zijn. Daarnaast worden velen uit het Bredase en regionale bedrijfsleven, instellingen en politiek verwacht.

Tijdens deze bijeenkomst zal Mathé Bögels, voorzitter van de Stichting Breda Hippique, bekend maken of het Bredase paardensportevenement in 2008 doorgang zal vinden. Het bestuur heeft eerder in het jaar aan doorgang een vijftal voorwaarden verbonden. Als nu aan deze voorwaarden voldaan kan worden, zijn alle condities geschapen voor een topevenement in 2008 en kan voor de daaropvolgende jaren de continuïteit worden gewaarborgd. De signalen wijzen in de goede richting, maar de laatste hindernis moet nog worden genomen.

Op www.BredaHippique.nl de officiële website van Breda Hippique kunt u alles vinden betreffende het evenement. Van programma tot foto's, van sponsoren tot informatie.

Breda, 25 september 2007
Stichting Breda Hippique, e-mail: info@bredahippique.nl


---