Ingezonden persbericht


Persbericht SIN XL

Na de zomer, op 5 oktober 2007 gaat het gebeuren. SIN XL, het grote zusje van SIN beleeft haar première als mega groot feest! De lokatie is bekend en grotendeels de line up van de DJ's en speciale activiteiten. Het belooft een enorm spektakel te worden. Club Outland blijkt een uitermate geschikte lokatie voor deze grote productie van het SIN partyconcept, georganiseerd door het vrouwen-portal www.donnadonna.org. Groovy sounds, spectacular acts, 2500 Ladies in the house!!

De vrouw anno 2007 is ongehoorzaam, eigenzinnig, onafhankelijk en stout. Deze vrouw eist veel van het leven en haalt eruit wat goed voor haar is. Goed voor haar geliefde, vrienden en andere die dicht bij haar staan. Met wie zij plezier heeft, die haar liefde geven en met wie zij het leven deelt. Geven aan diegene die zij verkiest, nemen van diegenen waarvan zij de keuze maakt. Een carrière, een hemels inkomen, persoonlijke ontwikkeling en een sociaal leven? Ja graag! roept deze vrouw; samen met haar partner: een vrouw, een man, of beiden: háár keuze! Dat is haar credo en kracht tegelijkertijd.

De slang en de naam SIN staan symbool voor de zondeval die Eva veroorzaakte met haar appel. De vrouw als "stouterik" die geen weerstand kon bieden aan de verleiding om van de boom der kennis te eten....Het publiek bestaat uit zowel lesbische- bi- als hetero vrouwen.

SIN staat voor de openminded vrouw, die niet schopt tegen of vecht voor, maar zich juist richt op wat vrouwen in alle (leeftijds)categorieën bindt; Voor vrouwen voor wie vrouwenliefde belangrijk is ; voor vrouwen die stoute plannen hebben en op de ontdekkingsreis van het leven zijn. Vrouwen die zich richten op de kracht en moed onbevooroordeeld te zijn en te blijven. Zelfstandigheid en levens-lef staan hoog in ons vaandel.

SIN heeft reeds drie maal plaats gevonden en alle feesten waren een ongelofelijk succes. Op 5 oktober 2007 vindt SIN XL plaats in Club Outland in Rotterdam. SIN XL zal 2.500 vrouwen inspireren tot een groots spektakel en " a night never to forget" . Van 22.00 tot 04.00 zullen de gelederen zich sluiten en zijn de geheimen van de nacht voor ladies eyes only.....

LINE UP:

DJ Fedor Limjoco
DJ Jeroenski
DJ Miss Monica
MC Jessie K
MC Miss Bunty
And special acts !!

Tickets te verkrijgen online via:
www.sinxl.nl
www.donnadonna.org

Cafe Ari - Nieuwe Binnenweg 142a, Rotterdam
My Sin - Pannekoekstraat 31a, Rotterdam
Sistermoon - Nieuwe Binnenweg 89b, Rotterdam
Gerz - Oude Dijk 155, Rotterdam (Kralingen)

Meer informatie:

Sheila van Galen: 06-24523800.
info@donnadonna.org

---- --