Gemeente Woerden


* Persberichten

U bent van harte uitgenodigd! Komt u ook?


02 okt 2007
Graag nodigen wij u uit om langs te komen bij "Woerden op Koers?" op vrijdagavond 5 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur. U vindt ons in de "Woerden op Koers?"-tent op het Kerkplein in Woerden, naast de speciale avondeditie van de streekmarkt.
College- en raadsleden willen daar aan geïnteresseerde inwoners verantwoording afleggen over het gevoerde beleid tot nu toe. U kunt met hen hierover in gesprek gaan. In ieder geval staat er een kopje koffie met iets lekkers voor u klaar.

We zouden het ook leuk vinden als u aan de hand van een aantal stellingen op de marktkramen over onze beleidsprogramma?s uw oordeel wilt geven met behulp van eens- of oneens-stickers. U kunt ook anoniem maar duidelijk uw steun of uw teleurstelling betuigen op de prikwand. Verder kunt u zich melden voor deelname aan het burgerpanel en kunt u uw kennis loslaten op een digitale Woerdenquiz.

En wilt u op voor een mooie prijs? Doe dan mee aan een flitsenquête (ook verkrijgbaar bij de winkeliers in Woerden) en uitsluitend in te leveren op vrijdagavond 5 oktober in de tent. De burgemeester trekt om 21.00 uur de prijswinnende formulieren!

Wij stellen het op prijs u daar te mogen begroeten.

Namens burgemeester en wethouders,

Hans Schmidt
burgemeester

Zie ook:

* Evenementen / woerden op koers

* Win een groene Hart VIP arrangement

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |